6 окт. 2008 г., 06:42

Милена 

  Поэзия » Любовная
928 0 3
Ех, Милена, Милена,

за мен си като Елена,

за която копнея

и която като Амет ще възпея.

 

Ти си ангел от рая,

от когото силно желая

да открадна ключето

за вратата към сърцето.

 

Очите ти са сини като морето,

косите ти са златни като полето,

а лицето ти е на самодива,

която акъла ми е изпила.

 

Толкоз те жадувам,

че океана ще преплувам

веднъж да сънувам,

че цял ден те целувам!

 

Ти привлече вниманието мое

още от първия ден.

Дано в сърцето твое

има място за мен!

© Димитър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??