5 дек. 2015 г., 22:36

Мило мое момче 

  Поэзия » Любовная
445 0 0

 

Мило мое момче,

пред съм аз като дете,

чувства нежни ти събуди,

отдавна забравени подбуди.

Трепет тъй необикновен,

кара ме да дишам всеки ден. 

Вълнуваш моето сърце

и не зная откъде дойде ... 

Като някаква магия 

ме караш да се преоткрия. 

Мило мое, момче 

дай ми своето сърце,

с усмивка, вятърничава и дива

чакам да ме отвлечеш...

Отведи ме към нови светове,

искам с теб да съм щастлива.

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??