Dec 5, 2015, 10:36 PM

Мило мое момче 

  Poetry » Love
437 0 0

 

Мило мое момче,

пред съм аз като дете,

чувства нежни ти събуди,

отдавна забравени подбуди.

Трепет тъй необикновен,

кара ме да дишам всеки ден. 

Вълнуваш моето сърце

и не зная откъде дойде ... 

Като някаква магия 

ме караш да се преоткрия. 

Мило мое, момче 

дай ми своето сърце,

с усмивка, вятърничава и дива

чакам да ме отвлечеш...

Отведи ме към нови светове,

искам с теб да съм щастлива.

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??