Милост?!
Що е то?
Знаете ли изобщо
какво значи?
Не съм изтривалка
на несигурността
и комплексите ви!
Всички сте еднакви -
подли и коварни
същества с лица
на ангели.
Сладко говорите,
красиво докосвате,
безумно пленявате.
А после?
"Мълчанието на
агнетата."
Толкова сте жалки.
Милост?!
За следващия ли?
Не!
Вие имахте ли милост
към мен? Защо аз да
имам към вас?
© София Русева Все права защищены