9 нояб. 2016 г., 17:48

МИМИКРИЯ 

  Поэзия » Другая
269 0 0

Отражение, близост, видение.

А безумството е налице.

Ще отхвърлиш ли своето его,

за да бъдеш искрен поне.

 

И във тази невинна игра

ти попадна във шарж тъй безумен.

Но едва ли преклонил глава

ще започнеш от скръб да ридаеш.

 

Ще се бориш със бурите строги

да откриеш пролука една.

Своя път безутешен във бездната

ще намериш, открил любовта.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??