9.11.2016 г., 17:48 ч.

МИМИКРИЯ 

  Поезия » Друга
268 0 0

Отражение, близост, видение.

А безумството е налице.

Ще отхвърлиш ли своето его,

за да бъдеш искрен поне.

 

И във тази невинна игра

ти попадна във шарж тъй безумен.

Но едва ли преклонил глава

ще започнеш от скръб да ридаеш.

 

Ще се бориш със бурите строги

да откриеш пролука една.

Своя път безутешен във бездната

ще намериш, открил любовта.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??