22 окт. 2007 г., 09:07

Минорно 

  Поэзия
813 0 24
Есенният дъжд измива
болки, радости, вини.
Глътка спомени отпивам -
и горчи ми, и сладни.

И защо ли пак напират
две пречистващи сълзи?
Есенният дъжд не спира
в мен минорно да вали.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??