Oct 22, 2007, 9:07 AM

Минорно 

  Poetry
783 0 24
Есенният дъжд измива
болки, радости, вини.
Глътка спомени отпивам -
и горчи ми, и сладни.

И защо ли пак напират
две пречистващи сълзи?
Есенният дъжд не спира
в мен минорно да вали.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??