7 февр. 2009 г., 08:31

Минзухар в снега 

  Поэзия » Для детей
4493 1 7


 

Късна зима – ранна пролет.

Там до оня дънер стар,

сякаш свил крилца след полет,

жлътнал се е минзухар.

 

Утре де ли ще се скрие,

сняг отново щом завей...

Но дори да се затрие,

коренът му ще живей!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??