30 дек. 2011 г., 20:52

... мираж... 

  Поэзия
478 0 1

Предай нататък моето спасение.

Отказвах го от всеки досега.

Предай го, без да тънеш в угризения,

нататък - аз сама ще си простя.


Ще си простя, че и днес ще стане вчера,

и няма пак да се спася сама.

А в отпадналост надеждата ще скрепвам,

издишайки се в милион стъкла.


От които до прах ще се самосчупя,

дълго в мислите носейки вина.

Ще си простя, че и времето ще срутя.

Със крясъка на тая самота,


в която съм така безумно влюбена,

oтказвайки на всеки. А сега

предай нататък. Вече съм изгубена,

спасението вече е мираж.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??