Колажи от лъчи
прозират измислено
над плътна водна завивка,
изсипваща облачните си
намерения в кални дюшеци,
подгизнали от търпение.
Миражно греят слънца
потопени в бутилки
мътна вода
хидратирани до степен
на изгасване и спешност
от реанимация
с кислородни апарати.
Права линия.
Пациентът е спасен
с многоточие…
© Misteria Vechna Все права защищены