10.04.2019 г., 16:10 ч.

Миражи 

  Поезия » Свободен стих
658 2 5

Колажи от лъчи

прозират измислено

над плътна водна завивка,

изсипваща облачните си

намерения в кални дюшеци,

подгизнали от търпение.

Миражно греят слънца

потопени в бутилки

мътна вода

хидратирани до степен

на изгасване и спешност

от реанимация

с кислородни апарати.

Права линия. 

Пациентът е спасен

с многоточие…

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??