Apr 10, 2019, 4:10 PM

Миражи 

  Poetry » Free verse
660 2 5

Колажи от лъчи

прозират измислено

над плътна водна завивка,

изсипваща облачните си

намерения в кални дюшеци,

подгизнали от търпение.

Миражно греят слънца

потопени в бутилки

мътна вода

хидратирани до степен

на изгасване и спешност

от реанимация

с кислородни апарати.

Права линия. 

Пациентът е спасен

с многоточие…

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??