15 дек. 2020 г., 08:37

Мисия 

  Поэзия
308 0 1

Не съм случайно тук.
Не съм прашинка от Сахара (примерно),
довяна със мусоните
в прегръдката
на облаци,
да се науча да валя.

 

По-скоро - скорпион,
промъкнал се в багажа
на търговеца.
Притихнало
ще изпълзя в нощта
в хотела му
и...
ще го пощадя.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??