Dec 15, 2020, 8:37 AM

Мисия 

  Poetry
309 0 1

Не съм случайно тук.
Не съм прашинка от Сахара (примерно),
довяна със мусоните
в прегръдката
на облаци,
да се науча да валя.

 

По-скоро - скорпион,
промъкнал се в багажа
на търговеца.
Притихнало
ще изпълзя в нощта
в хотела му
и...
ще го пощадя.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??