Не можеш, вярвай, да избягаш от мене ти!
Аз съм ангел от небето, пратен да те навести!
Нося всичко, дето е в мечтите ти!
Подарявам си сърцето. Искаш ли го ти?
Бягаш ли - няма да успееш!
Криеш се - пак ще те намеря!
Мисия имам на земята.
Мой да си пожела съдбата!
Не можеш вече да обичаш друга ти!
Аз съм ангел от небето - нося светли дни!
Погледни ме във очите влюбени,
за да видиш там дълбоко своите мечти...
© Гергана Георгиева Все права защищены