Jul 14, 2009, 11:40 AM

Мисия 

  Poetry
500 0 0

Не можеш, вярвай, да избягаш от мене ти!

Аз съм ангел от небето, пратен да те навести!

Нося всичко, дето е в мечтите ти!

Подарявам си сърцето. Искаш ли го ти?

 

Бягаш ли - няма да успееш!

Криеш се - пак ще те намеря!

Мисия имам на земята.

Мой да си пожела съдбата!

 

Не можеш вече да обичаш друга ти!

Аз съм ангел от небето - нося светли дни!

Погледни ме във очите влюбени,

за да видиш там дълбоко своите мечти...

© Гергана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??