18 мая 2018 г., 20:29

Мислех си... 

  Поэзия » Любовная
463 1 1

Мислех си...

 

Ти опиваше ме. Аз бях жадна.
Все не можех да ти се наситя.
И за любовта ти все бях гладна.
С пълни шепи вземах без да питам.

 

Като светлина ми бе потребен.
И на теб eдинствено разчитах.
Хвъ̀рли зад гърба света ми дребен,
като обедняла да не скитам.

 

Мислех си, че ми изпи сълзите...
Че от думи бяха потъмнели
и затворени за истини очите,
в тоз живот, какво ли невидели.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??