26 сент. 2011 г., 20:00

Мисли 

  Поэзия » Любовная
1037 0 24

 

 

Далеч не стой! От другата страна,

на гладната, разтворена потребност,

където в очертание... сама,

контурите рисувам ти в безмерност.

 

Не знам кога!? Вградих те в мисълта!

В секундите от нямо полувреме!

И с рокля от ламенени злата

стоя в горчилка: "Господ  да ме вземе"!

 

Поисках да съм празничният ден,

душа от принадлежна всевъзможност,

а ти не стой, не стой далеч от мен –

магията е с двупосочна сходност!

 

 

 

 

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??