11 дек. 2008 г., 10:22

Мисли 

  Поэзия » Другая
699 0 13

 

 

Бездушно и брутално днес живота

 

 

поставя върху мене жертвен знак.

 

 

Затуй ще тръгна рано към Голгота,

 

 

преди да стигна търсения бряг...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??