Dec 11, 2008, 10:22 AM

Мисли 

  Poetry » Other
701 0 13

 

 

Бездушно и брутално днес живота

 

 

поставя върху мене жертвен знак.

 

 

Затуй ще тръгна рано към Голгота,

 

 

преди да стигна търсения бряг...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??