1 февр. 2008 г., 21:35

Мисли в полунощ 

  Поэзия » Любовная
578 0 1

Мисли в полунощ

 

Поредната самотна нощ на бдение...

Часовникът с тъга бележи полунощ...

Дните вече не ми носят радост,

нощите ми са мрак и самота,

когато те нямам тук до себе си.

Да можеше времето да се върне назад.

Да можеше да поправя миналото днес.

Да можеше всичко да бъде наред.

Но всичко е само празни мечти...

Страхът да бъда наранен,

да разбия мечтите и надеждите си,

доведоха до моя крах, изгубвайки те.

Сега едното нещо, пазещо ме жив,

е малката като капчица надежда,

че не е късно да бъде поправено всичко,

че не е късно да се върна при теб.

© Диляна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??