6 июн. 2010 г., 17:19

Мисли за мен 

  Поэзия » Любовная
808 0 0

                              Безмълвна вечер... ти си сам...

                              пътуваш дълго в своя блян...

                              изгаряш буйно от любов...

                              жадуваш лудо моя зов...

                          

                             И, окован във самота,

                             подвластен само на скръбта,

                             очакваш дълго любовта,

                             а тя изчезна със съня.


                                                Мисли, мисли за мен сега,

                                                сънувай ме до теб в нощта...

                                                обичай ме и ме търси,

                                                и името ми ти шепти!...


                            Безмълвна вечер... ти си сам...

                            пътуваш дълго в своя блян...

                            изгарян лудо от страстта...

                            мечтаеш ти за любовта...


                                                  Мисли, мисли за мен сега,

                                                  сънувай ме до теб в нощта...

                                                  обичай ме и ме търси,

                                                  и името ми ти шепти!...

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??