Безмълвна вечер... ти си сам...
пътуваш дълго в своя блян...
изгаряш буйно от любов...
жадуваш лудо моя зов...
И, окован във самота,
подвластен само на скръбта,
очакваш дълго любовта,
а тя изчезна със съня.
Мисли, мисли за мен сега,
сънувай ме до теб в нощта...
обичай ме и ме търси,
и името ми ти шепти!...
Безмълвна вечер... ти си сам...
пътуваш дълго в своя блян...
изгарян лудо от страстта...
мечтаеш ти за любовта...
Мисли, мисли за мен сега,
сънувай ме до теб в нощта...
обичай ме и ме търси,
и името ми ти шепти!...
© Ася Стоянова Всички права запазени