Жужи пак кошерът.
Прелитат малки, палави пчели.
Кръстосват се във странен вихър
и нежна музика звучи.
А някои кръжат досадно,
и ме омайват с тъжна песен.
Тях не покривам жадно
с целувките на златна есен.
С усмивка нежните отглеждам,
невинно ги оставям да летят,
и към прозореца поглеждам -
дано и днес не отлетят!
© Криси Все права защищены