Dec 5, 2007, 9:37 AM

Мислите - пчели:) 

  Poetry » Other
1011 0 25
 

 

Жужи пак кошерът.

Прелитат малки, палави пчели.

Кръстосват се във странен вихър

и нежна музика звучи.

А някои кръжат досадно,

и ме омайват с тъжна песен.

Тях не покривам жадно

с целувките на златна есен.

С усмивка нежните отглеждам,

невинно ги оставям да летят,

и към прозореца поглеждам -

дано и днес не отлетят!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??