21 окт. 2006 г., 16:29

МИСТЕРИЯ 

  Поэзия
535 0 2


Като мистерия сполети ме
в приказен ден,
в който преобърна
всичко в мен.

Забравих коя съм
и какво желая.
Просто дойде
и всичко ми взе.

Без теб
остана празнина,
а с теб
живна свобода.

Кажи ми кой си
и откъде дойде,
за да разбера реалност ли си
или нова злост в дните ми.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??