Като мистерия сполети ме
в приказен ден,
в който преобърна
всичко в мен.
Забравих коя съм
и какво желая.
Просто дойде
и всичко ми взе.
Без теб
остана празнина,
а с теб
живна свобода.
Кажи ми кой си
и откъде дойде,
за да разбера реалност ли си
или нова злост в дните ми.
© София Русева Всички права запазени