3 мая 2014 г., 02:03

Мисъл 

  Поэзия
414 0 0

Моя мисъл,мисъл откровена,

чиста непокварена трептиш,

няма в тебе нищо не красиво,

а защо ме натъжава и  болиш...

 

Моя поглед, поглед вдъхновен е,

жив, изгарящ пълен с искри,

но защо понякога е влажен

и отронват се сълзи...

 

Колко грешни стъпки да допускам,

грешка ли е всъщност любовта,

кой ще каже дали е възможна

и доколко истинска е тя...

 

Моя мисъл, моя сладка мисъл

не напускай ме, вълнувай ме

така, себе си докрай да опозная,

да дерзая, да горя...

© Нел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??