Моя мисъл,мисъл откровена,
чиста непокварена трептиш,
няма в тебе нищо не красиво,
а защо ме натъжава и болиш...
Моя поглед, поглед вдъхновен е,
жив, изгарящ пълен с искри,
но защо понякога е влажен
и отронват се сълзи...
Колко грешни стъпки да допускам,
грешка ли е всъщност любовта,
кой ще каже дали е възможна
и доколко истинска е тя...
Моя мисъл, моя сладка мисъл
не напускай ме, вълнувай ме
така, себе си докрай да опозная,
да дерзая, да горя...
© Нел All rights reserved.