30 янв. 2014 г., 17:58

Мисълта за теб е поезия 

  Поэзия » Любовная
609 0 0

Мисълта за теб е поезия,

тя възкръсва от думи приспани.

Аз те искам сред бялата прерия

с леден дъх и целувки от макове.

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??