29 сент. 2019 г., 07:39

Младост 

  Поэзия » Философская
410 0 0

                                                        Буен кон в ергелето,

                                                        немерна сила, суета,

                                                        прелива от любов сърцето

                                                        в стройната, здрава снага.

                                    

                                                        В галоп препуска устремена

                                                        към скритата зад хоризонта неизвестност,

                                                        надбягва се с вятъра заслепена

                                                        от измамното чувство за вечност.

                             

                    Ергеле - много голямо стадо коне.

© Никола Яндов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??