Sep 29, 2019, 7:39 AM

Младост 

  Poetry » Phylosophy
405 0 0

                                                        Буен кон в ергелето,

                                                        немерна сила, суета,

                                                        прелива от любов сърцето

                                                        в стройната, здрава снага.

                                    

                                                        В галоп препуска устремена

                                                        към скритата зад хоризонта неизвестност,

                                                        надбягва се с вятъра заслепена

                                                        от измамното чувство за вечност.

                             

                    Ергеле - много голямо стадо коне.

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??