21 мар. 2013 г., 17:47

Много 

  Поэзия » Любовная
572 0 0

Много истини премълчах

и ти нямаше как да ги разбереш.

Болката в мене таях,

съмнявах се, че обич ще ми дадеш.

 

Много моменти важни

пропуснах - ей така.

Посрещах те и те изпращах с очи,

а после пак оставах сама.

 

От много ласки те лиших,

наказвах и себе си така.

Много истини скрих,

с теб бях само във съня.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??