С финеса на първо докосване
обръчите на бягащите лъчи
се впускат в слепи надпревари.
Сред слънчеви петна изгаряне,
пропускане на малка сцена
на танцуващи гълъбови пера,
които падат бавно над земята
и събуждат помежду ни тишина.
Нито обети, нито набедености,
нито любовта с лъч за всички,
нито сънищата и завивките им
не издадоха пътя на сълзите ни.
© Мария Все права защищены