21.08.2022 г., 9:19 ч.

Много или малко 

  Поезия » Любовна
865 0 2

С финеса на първо докосване

обръчите на бягащите лъчи

се впускат в слепи надпревари.

Сред слънчеви петна изгаряне,

 

пропускане на малка сцена

на танцуващи гълъбови пера,

които падат бавно над земята

и събуждат помежду ни тишина.

 

Нито обети, нито набедености,

нито любовта с лъч за всички,

нито сънищата и завивките им

не издадоха пътя на сълзите ни.

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Това, което душата премълчава »

37 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??