30 апр. 2008 г., 11:23

Много ли искам 

  Поэзия
752 0 26

В осъмналото утро от звездите.

В прегръдките на слънчево небе.

Се раждат истински във мене,

усмивките на твоите ръце.

 

Докоснати от нежните милувки,

преливат в нас обичани слова.

За теб и мен да бъде просто вечност.

Посипано с целувките да е лазурното море.

 

Във твойта обич искам да се скрия.

Да те обичам с песента на влюбеното си сърце.

С наивност да те топля, щом мръзне в теб

изгубилото се в съня дете.

 

И все на твойто рамо да се будя.

Да ухае на любов и росната трева.

Така един до друг да пазим топлината,

с която да откриваме колко е прекрасен света.

Т.К.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??