Аз не искам от теб обич,
не искам от теб чудеса.
Не сърце, сковано от злоба.
Не хладно място в твойта душа.
Не искам да бъда пустиня,
студена, скована от студ.
Не искам да ставам робиня
на сърце, не намерило път.
Искам само гръдта ти
да стопли моята гръд.
После те пускам - върви си.
И аз ще си тръгна по черния път...
© Стефани Все права защищены