23 февр. 2018 г., 23:25  

Много ли искам 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
505 2 7

             Много ли искам от света!?

             Парченце хляб, паничка с боб.

             Едно "Здравей"! Целувка под дъжда.

             Надежда – зрънце ,мечти – вързоп.

             Море от обич, вълнѝ от смях.

             Бряг от нежност,лунен прах.

.

             Пристан звезден... аз сред тях.

            Искам ли много! Не...разбрах..

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??