23.02.2018 г., 23:25 ч.  

Много ли искам 

  Поезия » Свободен стих, Друга
504 2 7

             Много ли искам от света!?

             Парченце хляб, паничка с боб.

             Едно "Здравей"! Целувка под дъжда.

             Надежда – зрънце ,мечти – вързоп.

             Море от обич, вълнѝ от смях.

             Бряг от нежност,лунен прах.

.

             Пристан звезден... аз сред тях.

            Искам ли много! Не...разбрах..

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??