26 авг. 2023 г., 07:52

Много секси пич 

  Поэзия » Юмористическая, Пародии
280 3 17


Ма убавец, па който ще да каже!
Та кьораф дъ си, па че си съгласен!
Мичтае сека с него да намаже -
То бива, мозе, ма така прекрасен?

Какоф тоз ген е, като фото-шоп?...
Жините късат и синджир, и прашки,
пред тоз красавец, цел циклоп,
и питат са - А как ли, мале, лашка?...

Чаровник! Нема нужда от куц кон!
Са сетиш, ша пумислат, че са братя...
Гол цар е, па макар без трон,
юнак е същи, търси се ламята...

Усмивката му, завист крокодилска,
а челото е хималайска писта...
В краката му ще бъде сека миска,
но ще се бие с друга де го иска...

Не, думи немам, не портрет, бижу!
Кат него да изглеждам ми са ще...
И през леглото ми, кат на ревю,
ще се прескачат фенки все по две...

Е, само завист тука ми остава
пред този образ, същи Дон Джолан -
А погледът му строго наблюдава,
че, ясно, знае, мого е Голям!...

24.08.2023.
___
Не е в Предизвикателството, защото ако бе там, то се обезсмисля!
Просто заради портрето от свързаното произведение фсички жени автоматично щяха да гласуват за него и пичалбата ми бе ф кърпа вързана, а така не е интересно :0))
Дени, уцелила си на модел!
И красив, а му личи и, че е без-умно умен :>))
И мерсаж за вдъхновението ;"))
_____

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??