30 авг. 2011 г., 18:40

Многолетния ни брак 

  Поэзия » Другая
611 0 2

Заричахме се
цял живот
да се обичаме
безкрайно вярно,
а днес признаваме,
че тайно
мечтали сме
понякога и двама
живот различен,
друг -
ти - с по-добра
съпруга,
аз - с по-добър
съпруг...
Красиви са
мечтите
с розов цвят!
Ала в нашия
реален свят -
безцветен, 
често
и банален,
щастлив е
многолетния
ни брак,
макар да не е
и д е а л е н !
  

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??