Отново моден вятър задуха
и Природата подчини,
а ТЯ, търсеща в новите дрехи разтуха,
как със старите да се раздели.
И лека-полека зеленото се предаде
на топлите, жълти краски във плен.
Дизайнерът свежи идейки ни даде
и добави тук-там червен перчем.
И суетна - Природата леко се фръцна.
Хареса се, но все пак зарони сълзи...
Дъждовните есенни капки я освежиха
и заблестя, обляна в мокри искри.
© Нели Все права защищены