14.11.2007 г., 16:06 ч.

Мода 

  Поезия » Пейзажна
974 0 5
 

Отново моден вятър  задуха

и Природата подчини,

а ТЯ, търсеща в новите дрехи разтуха,

как със старите  да се раздели.

 

И  лека-полека зеленото се предаде

на топлите, жълти краски във плен.

Дизайнерът свежи идейки  ни даде

и добави  тук-там червен перчем.

 

И  суетна - Природата леко се фръцна.

Хареса се, но все пак  зарони сълзи...

Дъждовните есенни капки  я освежиха

и заблестя, обляна в мокри искри.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??