20 окт. 2006 г., 15:03

Модерни времена 

  Поэзия
818 0 8

Чувал съм поверие едно:
Мекици прави ли жената рано,
доволна е от брачното легло,
цъфти кат' цвете и е все засмяна.

Еманципация - модерни времена.
Мъжете пъкнахме на дневен ред.
Закуска им поднасяме дори в съня -
пура-шоколад с две топки сладолед.


Написано като пародия в коментар под стихчето на ilen - Закуска в леглото
http://www.hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=56035&mode=nested&order=0&thold=0

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??