от суеверие
винаги натиска десния бутон
и слиза няколко атома по-надолу
в еволюцията на нравите
докато размества местата
на думите в словореда
вместо да демонстрира
доминиращото си оперение
през всички фази и фрази
на квази-мета-нео-модернизма си
© Мария Василева Все права защищены