5 дек. 2020 г., 00:41  

Модерно Коледно наричане 

  Поэзия » Юмористическая
237 1 2

Айде, айде ставай, Брат!

Ше ти рéдим коледен обрат!

Да не хващаш вируса Корона!

Да си смéниш скоро телефона!

Кървавици триста на балкона!

Триста зелки във бидона!

Течно злато сто галона!

Плазма нова във салона!

Десет бона в панталона!

Да си твърд като лимон!

Да си силен като слон!

Да те търси чак Мадона!

Да лудуваш в Барселона!

С нов костюм да се премéниш!

Три коли да смéниш!

Три милиона лайка в' фейса!

Айде влизай грей са!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??