24 мар. 2008 г., 17:02

Мое безвремие 

  Поэзия
742 0 6

Ти ме давиш в нежно безвремие,

щом в ръцете си топли притискаш ме,

въплътил всички мечти и копнения,

ти си принцът в моята приказка.

 

Ти раздираш и страх, и съмнения,

с топъл глас, като тъничка дреха,

в очите ти виждам спасение -

в прегръдките - търся утеха.

 

Ще съм твоя завинаги, зная,

намрази ме - пак в теб ще се сгуша,

че душата ми ти я извая,

да съм борбена, ти ме научи.

 

 

На Мишо

 

© Добрияна Манолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??