24 июл. 2012 г., 22:22

Моето чудо 

  Поэзия
778 0 4


 
Досега не се замислях 
защо вярвам в чудеса.
Във магии и създания
със вълшебна красота.

Може би по детски имам
чувството, че ще ги видя.
То съзрявало е в мене 
като перла в малка мида.

До деня, във който Ти...
Ти, неустоими мой,
със магия ме плени
и в сърцето вля покой.

С теб откривам чудеса,
всеки ден и най-голямо
е това, че ти си с мен.
Че съм тук. До твойто рамо.

Как, кажи ми, да не вярвам
в невъзможните неща?
Няма нищо невъзможно.
Ти си пример за това.


© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??