Цветни улици. Нощ. Светлина.
Звън разпилях в тишината.
Аз съм скитница на тази земя.
Свободна съм. Родих се от вятър.
Пътувам. Препускам. Летя.
Прекосявам немирна безкрая.
Аз съм желана на тази земя.
Магия съм. Моето име - Любов е.
© Здравка Бонева Все права защищены
Свободна съм. Родих се от вятър."
Какво по-добро представяне на любовта от това двустишие!?
Поздрави!!!